14 December 2011

I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin



Tetiba je aku rasa nak join contest . Lagipun hadiah dia lumayan . Rugi siapa takk join. Grr. Terpaku bila baca hadiah dia. haha. ter-over pulakk . xD Ini peraturan sekolah :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 like fanpage Faz dengan Erin **wajib!
 follow blog Faz dengan Erin untuk tahu perkembangan contest nie . . 
   **wajib!
 tempekkan banner contest nie kat entry korang . .
 buad satu entry bertajuk 'Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin'
 jangan lupa , sila print-screenkan gambar blog anda . . ^^
 tag-kan sekurang-kurangnya 2 orang rakan anda dan pastikan dia orang tahu
  dia di-tag . .
 da siap ? tinggalkan link anda dekat blog Faz atau Erin . .
 link anda mestilah terus pergi ke entry contest . .
 tarikh penyertaan : 7.12.2011 - 15.1.2012
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dah baca ? Mestilah korang nak tahu hadiahnya pulakk kan ? ye dop?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 First winner : Necklace + Shawl + TopUp
 Second winner : T-shirt + Bracelet
 Third winner : Shawl + Clip Ribbon
 3x Saguhati : Blog Review
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lumayan tak ? yes , of course lahh. haha.  sapa taknak , boleh out from blog aku. Dan aku harap aku boleh menang . InshaAllah .. Dan ini first time aku join contest . hehe. mencuba nasib jer :)


okkay . tuhh print-screen blog aku . Fine , tahulahh blog aku nih biasa jer. :)

Nih orang yang aku tags :

♥ Ika
♥ Mira

Okkay , Allhamdulillah , dah beres . Dan . Aku harap aku menang .. Amin . :) Bye-2

Assalamualaikum . 












Takkan bace jer ? Like atau komen lah sikit :)

2 comments :

Saya memerlukan komen anda ♥