24 December 2012

HUJAN.

Assalamualaikum.

hello. Sekarang ni hujan lebat. dan I just duduk sambil menikmati instanst mushroom soup yang aku bancuhh sendiri .. Yummy. Musim hujan nih buat aku selalu lapar. and I dont know why. Kalau kat Penang panas tauu. Bila balik Terengganu wahhh , nikmatnya sejukk dia bukan main tauuu. Asyik menyorok bawah comforter aje. SEJUKKKK !


So , yesterday we went to Kota Bharu . My brother shopping sikitt. And guess what ? Terserempak dengan my cousin kat situ . Masa tengah makan . My brother pung cakap "ehh tuh bukannya Ayah Di erk ?" and I was like macam "mana ?! mana ?!" *sambil mencari kelibat beliau . So , pergi jalan-jalan dengan diorang . My bro pung tanya "nak beli baju tak?" I cakap taknak sebab malas nak cari baju bagai. . Duit belanja yang ibu beri tuh semua habis dimakan oleh my bro . Ishh , teringin sangat nak beli baseball jacket sampai habis duitt. Then , tak lama . Lepastu my mom pung dah sampai nak ambik kitorang balik . So , terpaksa lah akurr. Eececeh.


Semalam , sempat jugak main bowling dengan siblings I . Seronokk ! walaupun aku agak kureng sikitt. Mweheheh. Merendah diri pulakkk . Tak dapat strike punggg. Strike dalam longkang adelaa. Mweheheh. Poor me , kan ? Lolz.

P/S : semalam traffic jam terukk kat Kota Bharu . Nak sampai sana hampir memakan masa 3jam. Terukk kan ? Cuti christmas mungkin. :/

Assalamualaikum..



Takkan bace jer ? Like atau komen lah sikit :)

2 comments :

  1. A'a. Memang pung. Perjalanan yang singkat jadi panjang.wuwu

    ReplyDelete

Saya memerlukan komen anda ♥