08 October 2011

Celebrate Birthday Abang

Assalamualaikum .. Lama tak update blog .. Bukannya ape . Semenjak ni .
Aku takde mood sangat nak menaip .. Otakk pown banyak berfikir ke lain.
Sekarang pown .. mood aku takdelah okkay sangat .. s0 , jangan buat aku
marah .. #TERIMAKASIH .. :DD . Kelmarin kat rumah aku ade celebrate
birthday abang aku yang sulung .. Seronok sangat ... :DD

Kitorang menggila dengan sepupu-2 aku yang memang dahsyat dan sangat
sporting lahh .. Okkay-2 . Aku tak nak cerita lebih sebab aku nak pergi
teguk air oren kat dapur nanti . Aku tunjuk kat korang gambar jer lahh ..
Kitorang menggila sangat - sangat !! Okkay-2 .. Tengok jer lahh yer !! :D

Abang aku dan Amira Syuhada





Abang aku jatuh pahtu tergelak atas lantai . hehe :DD
Tu jer lah k. Malas nak tunjuk banyak - banyak . Karang korang malas nak tengok
pulakk . Aku nak choww luhh . Bye . Assalamualaikum
Takkan bace jer ? Like atau komen lah sikit :)

3 comments :

  1. besar2 pun jatuh lagi....ish3 :)

    ReplyDelete
  2. Haha.. Nak buat camne. Budak tu buas sikit. haha :P

    ReplyDelete
  3. hahahaha :P

    ReplyDelete

Saya memerlukan komen anda ♥