07 November 2011

Raya AidilAdha

Assalamualaikum ...

Salam Aildiladha buat pembaca blog aku dan semua umat islam yangggggg
menyambutnya . -Silap tekan banyak G sebab terlalu excited . Muahaha.
Harap Raye korang seronokk dan berharga buat korang semua ehh !! <3

Raye Aidiladha tahun nihh memang awesome .. TERBAIKKK !! Okkay .
Hari ni memang yang the best  . Kitorang pergi KFC...  Wellakk ! Awesome
gila . Beratur panjang bila sampai KFC . tak kesah pun asal dapat makan =.=
Takde lahh lame sangat nak tunggu beratur . Tapiy , boleh tahanlahh . haha..

Ohh My .. Nak kasi korang tengokk gambar raye . *Walaupun korang taknak*
Tapiy , SERIOUS malas nak pergi ambik kamera dalam kereta memandangkan
hari sudah malam dan pintu telah dikunci . Taklehh lahh nak kasi korang tengokk .
Muahha. Err , kat sini jerlah yang aku boleh taip. Memandangkan esok sekolah
dah aku banyak kali menguap ketika menaip entry nihh. Baik aku tidur. =.="

Btw , nanti hari lain aku update dan kasi korang tengok gambar raye ehh ..
InshaAllah . Dan , Kalau ade maaf . Aku nak mintakk maaf jika terbuat salah
dengan kalian semua .. terima kasihh :D

Assalamualaikum .. Good Night .. 
Takkan bace jer ? Like atau komen lah sikit :)

4 comments :

Saya memerlukan komen anda ♥