16 November 2011

Allhamdulillah , Bersyukur .

Assalamualaikum ..


Ouchh. Hari ni dapat result . Punya lah lama duk menunggu nak tau keputusan . Berjalan kehulu dan kehilir menunggu kedatangan cikgu ... Lama pun lama. Akhirnya pukul 11.15 . Dapat tau jugakk result . Punyalah berdebar tunggu nama dipanggil . fuhh .

Tapiy , dengan izin Allah . Allhamdulillah , dapat jugakk result cemerlang . Nama aku jugak yang last sekali dipanggil oleh cikgu . aishh . buat muka aku pucat ja . ahah . Ape-ape pun aku bersyukur jugakk lahh . huhu . Tapiy , tetap debar tadi . hampir nak nangis. Tapiy , tak nangis-2 punn. haha

Dan . aku nak ucapkan tahniah kepada semua kerana berjaya . Takpa-2 perjalanan kita masih jauh lagi hingga ke gunung everast nuhh. haha . Jangan bersedih ya . ouchh .. Dan terima kasih kepada cikgu yang sudi mengajar aku sampai aku dah berjaya . Jasamu akan ku kenang <3

Dan . untuk semua kawan-kawan ku . Aku nak mintak maaf lah jikalau aku terbuat salah dengan kalian semua . Harap korang maafkan aku . Dan aku berharap kepada semua kawan-2 aku supaya berjaya di duni dan juga di akhirat . Dan terima kasih sekali lagi kerana sudi berkawan dengan aku nihh :)

Di sini sajalah aku nak cakap dengan korang semua. Sekali lagi aku nak mintak maaf . Harap dimaafkan . dan aku mengucapkan tahniah kepada semua murid tahun 6 yang berjaya .. Dan , untuk kawan-2 aku . Aku sayang korang sangat-2 . Terima kasih :)

ILY <3 
Assalamualaikum ..Takkan bace jer ? Like atau komen lah sikit :)

No comments :

Post a Comment

Saya memerlukan komen anda ♥